0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

TECHOTRANS SİSTEMLER

Geri Dön

TECHNOTRANS  MÜREKKEP BESLEME SİSTEMLERİ

 

Ink line: Hazne üzerinde içinde tüp olan bir kafa devamlı gezmekte ve mürekkep düzeyi azaldığında tüpten hazneye mürekkep akışı sağlanmaktadır Sürekli düşük mürekkep takviyesi sayesinde sürekli taze mürekkep ile kaliteli baskı sağlanır. Mürekkep değişimi işlemi gerektiğinde hazne içinde en az mürekkep rezervi olduğundan değişim süresi kısa ve daha kolay olur. Dünya genelinde 15.000 den fazla baskı makinesi TECHNOTRANS tarafından mürekkep kartuşlu sisteme dönüştürülmüştür. Yeni üretilen baskı makinelerinde bu sistem ful otomatik olarak, üzerinde entegre şekilde üretilmeye başlanmıştır. Her bir ink line ünitesinin tüketimi, elektronik data ölçümü ile tespit edilebilmektedir. Bazı makine üreticilerinin desteklediği durumlarda doğrudan bağlantı ile baskı kumanda masasından da takip edilebilmektedir..
 
 
 
Handy Fill: Tabaka ofset baskı makineleri için dizayn edilmiş her marka ve model baskı makinelerine uyarlanabilen basit sistemlerdir, 2 kg lık mürekkep tüpleri yerleştirilerek bir tetik mekanizması ile mürekkep pompalaması yapılır. Kısmen kullanılmış,  bitmemiş tüpler daha sonar tekrar kullanmak üzere çıkartılıp beklemeye alınsa da mürekkepte kuruma ya da her hangi bir deformasyon olmaz.
 
 
 
Easy Fill: “Kolay mürekkep doldurma sistemi” Tabaka ofset baskı makineleri için  dizayn edilmiştir. Her marka ve model makinelere, özel kitler ile adapte edilebilen 2 kg lık mürekkep tüplerinden, basınçlı hava ve buton yardımı ile mürekkep beslemesi yapan sistemlerdir.
 
 
 
Varil tipi pompalar / Tank tipi pompalar: Tabaka ofset ve web ofset baskı makinelerinin mürekkep haznelerine devamlı mürekkep transferi sağlayan, kullanıcı dostu, güvenilir,  profesyonel sistemlerdir. Yüksek performanslı pompalar yardımı ile yüksek basınca dayanıklı borulara pompalanan mürekkeplerin, Hazne üzerine monte edilen bir sensör (mürekkep seviyesi azaldığında) haznelere doldurulması esası ile çalışır. Aynı zamanda tüketim ölçme opsiyonları da vardır.
 
 
 
Ink mate: Baskı ünitelerinin mürekkep hazneleri üzerine monte edilen hız kontrollü mürekkep karıştırma sistemleridir. Haznedeki mürekkebin kuruyarak üzerinin tabaka  bağlamasına ve yoğunlaşmasına engel olur. Böylece, standart kalitede baskı, zaman ve para tasarrufu sağlayan donanımlardır.
 
 
 
Fluidos: Suyun miktarına göre istenen oranda hazne suyu kimyasalı dozajlaması yapan, elektrik gerektirmeden, tamamen suyun basıncı ile mekanik olarak çalışan dozaj pompasıdır.
 
 
 
 
 

 

 

Çerez Politikası | Açık Rıza Metni | Aydınlatma Metni | Veri Sahibi Başvuru Formu | Loglama Metni