0

TECHOTRANS SİSTEMLER

Geri Dön

 


TECHNOTRANS HAZNE SUYU FİLTRE SİSTEMLERİ

 
Beta.f: 1 mikrona kadar kirleri tutabilir, Tanktan alınan bypass hattı yardımı ile üretimi etkilemeden tankın temiz kalmasını sağlar. İki kademeli filtrasyon timeline dayalı kompakt bir sistemdir. 70x100 ve daha büyük baskı makineleri için tercih edilmesi uygundur.
 
 
 
Alpha.f: 1 mikrona kadar kirleri tutabilir. Tanktan alınan bypass hattı yardımıyla filtrasyon sağlar. Her bir soğutma devresi için bir adet alpha.f tavsiye edilir. Kapasite olarak ise 35x50 ve 50x70 baskı makineleri için yeterlidir.
 
 
 
Basic.f: alpha.f ve beta.f filtre sistemlerinin kullanıldığı 35x50 / 50x70 / ve 70x100 ( 4 renge kadar) tabaka offset baskı parkurlarında kullanılabilen ucuz maliyetli 5 microna kadar kirleri tutabilen üç aşamalı filtreleme sistemidir. Baskı suyunun kullanım ömrünü arttırır standart kalitede bir baskı sonucu sağlar. Bypass yöntemi ile çalışır,filtreler tamamen tıkanarak bloke olduğunda sistem otomatik olarak stop eder fakat hazne suyu dolaşımı etkilenmeden sirkülasyon devam eder.  
 
 
 
Kurutmalı web baskı için :
 
Delta.f: Seramik filtreli sistemdir, sprey bar sistemli web baskı makineleri için dizayn edilmiştir.
 
 
 
Spinclean.d: Ticari Heatset Web baskı makineleri için dizayn edilmiş filtreleme sistemleridir, bir spinner yardımı ile tankın yüzeyinde biriken pis ve yağlı suyu emerek merkezkaç sistemi ile ayrıştırıcı filtreleme yöntemi ile çalışır.  Filtre değiştirmek gerekmez.
 
 
 
Hydroflow: TECHNOTRANS , kapsamlı araştırmalar saha test çalışmalarının ardından “ring band” sistemini geliştirdi. Hydroflow diğer filtre sistemleri ile karşılaştırıldığında daha kapsamlı ve birçok avantajları olan ofset halka grubu filtre sistemidir. Direkt nemlendirme sisteminin geri dönüş hattına adapte edilip geri dönen kirli suyun arıtımı sağlanır. 
 
 
 

 

Çerez Politikası | Açık Rıza Metni | Aydınlatma Metni | Veri Sahibi Başvuru Formu | Loglama Metni