0

TECHOTRANS SİSTEMLER

Geri Dön


 TECHNOTRANS HAZNE SUYU SOĞUTUCU VE SİRKÜLATÖRLER

Alpha.c-d: Hazne suyu konsantresi izopropil alkol (IPA) ve su karışımından oluşan hazne suyunun karışımını istenen değerlerde ayarlar ve 10-14 C˚’ a kadar soğutarak baskı makine sirkülasyonunu sağlar. İstenirse iletkenlik ve ph göstergeleri de ilave edilebilir. Fonksiyonların durumu (LED) ışıklar yardımı ile takip edilebilir. Haznesuyunun, baskı ünitelerine gidiş ve geri dönüş miktarları “ejector block” elemanları ile, her unite için ayrı, ayrı (manuel) kumanda edilebilir. Alpha.c Serisinde vargel soğutma sistemi özelliği de vardır.

 

Beta.c-d/Delta c-d: Büyük baskı makineleri için geliştirilmiştir. Hava soğutmalı ve su  soğutmalı olarak iki tipi vardır. Standart donanımda Alkol stabilizatörlü, bir Dozaj pompalı, isteğe göre Alkolsüz, çift dozaj pompalı seçenekleri vardır.Haznesuyu kimyasalı (additive), izopropilalkol (IPA) ve su karışımından oluşan haznesuyunun karışım oranlarını istenen değerlerde  otomatik olarak ayarlar ve soğutarak olması gereken ısı, iletkenlik ve pH değerlerinde sirkülasyonu sağlar. Aynı zamanda (vargel) soğutma sistemi özelliği vardır. Geliştirilmiş ana ekran üzerinden tek tuş ile ayar ve kontrol imkanı sunar.

 

Gamma.d: Gazete web baskı makinelerine uyumludur. Haznesuyu konsantresi ve su karışımından oluşan haznesuyunun karışım oranlarını istenen değerlerde otomatik olarak ayarlar ve soğutarak olması gereken ısı, iletkenlik ve pH değerlerinde sirkülasyonu sağlar. Standart sirkülasyon sistemine ilave 2 adet opsiyonel pompa daha ilave edilebilme ve üçfarklı büyüklükte tank seçeneği bulunmaktadır.

 

 

Gamma.sd: En son teknoloji nemlendirme sistemi olan sprey bar nemlendirme sistemine sahip web baskı makineleri için dizayn dilmiş hazne suyu hazırlama sistemidir. Bu sistemler 7 bar basınç gerektiren kapalı döngü çalışan sistemlerdir.

 

 

 

Çerez Politikası | Açık Rıza Metni | Aydınlatma Metni | Veri Sahibi Başvuru Formu | Loglama Metni